O nama

Pokret Blisipline za ideju vodilju ima život ispunjen srećom, balansom, zdravljem, radošću i zadovoljstvom. Živjeti blisiplinovan život podrazumjeva kontinuiranu svjesnost o svim aspektima svog bića i okruženja u kojem se ono nalazi. Stoga Blisiplina predstavlja funkcionalni balans duše i tijela u svakodnevnom životu, u različitim situacijama i sa različitim ljudima.

Blisiplina ukazuje na važnost discipline u modelovanju našeg karaktera i otkrivanja naših istinskih potreba, želja, težnji i aspiracija. Stoga, blisiplina je jedinstvena i autentična za svakog od nas.

Svakodnevno smo svjedoci konstante potrebe za balansom mentalnog, emotivnog i tjelesnog aspekta u nama. Upravo pokret Blisipline kroz program svojih radionica nudi konkretne korake za postizanje ovog balansa i nalaženje svoje Blisipline. Naše radionice nude svakome priliku da radi na svojoj Blisiplini, da je otkrije i živi.

Naš tim čine Bojana i Ivan.

Bojana Zivkovic WW2Bojana Živković, facilitatorka Igre transformacije, wingwave kouč i savjetnica u psihoterapiji po geštaltu

,,Vjerujem da u svakom od nas postoji lični iscjelitelj. Doprijeti do ovog iscjelitelja u nama veoma je izazovno.  Moj rad sa klijentima im pomaže da aktiviraju ovaj kreativni i jedinstveni potencijal, koji otkriva koliko snage zapravo imamo. Kao facilitatorka i savjetnica na klinentovom putu rasta, pozivam klijenta da zajedno gledamo i povezujemo moje znanje i vještine sa igračevim jedinstvenim sopstvom i okruženjem u kojem živi.  Na taj način, klijent osvješćuje svoje ponašanje i transformiše način na koji komunicira, djeluje i živi. Kao rezultat, često vidim osnažene, osviješćene, radosne ljude, spremne da poboljšaju kvalitet svojih života sve više i više iz dana u dan.”                                                                                                                                                                          

Ivan Blazevic (2)

 Ivan Blažević, 5Rhytms Space Holder/akreditovani praktičar plesa 5Ritmova

,,Kroz ples 5Rimtova sam našao savršen način da se sa sobom povežem, da se izrazim, da se oslobodim. To je savršen način da kroz ples i spontani pokret tijela izrazite emocije za koje ste smatrali da nikad ne bi mogle na ovaj način da se izraze. Zapravo, plesom otkrivate nove aspekte sebe samih i uviđate da se riječima ne može reći i opisati svaka emocija, misao, stav. Moja želja je da ovaj ples približim svima koji su voljni da otkriju nešto novo o sebi kroz pokret i tijelo.”